passende oplossingen
Hoogwaardige materialen
TEVREDENHEID GEGARANDEERD

Woningrenovatie in Den Bosch

Ben je op zoek naar een professioneel bouwbedrijf dat woningrenovatie verzorgt in regio Den Bosch? Dan zit je bij Megens Bouw en Onderhoud in Kerkdriel helemaal goed! Wij zijn gespecialiseerd in verbouw, aanbouw, uitbouw en nieuwbouw. Bij ons ben je altijd verzekerd van topkwaliteit! We hebben namelijk veel ervaring en expertise in huis. Daarnaast maken we gebruiken van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook onze service is uitstekend. We stemmen alles af op jouw wensen, regelen het bouwproject van A tot Z en zorgen voor een persoonlijke aanpak.

Redenen voor woningrenovatie in Den Bosch

Er zijn verschillende redenen waarom je jouw woning wilt laten renoveren. Wil je bijvoorbeeld je badkamer verbouwen? Ben je toe aan een nieuwe keuken of wil je een aanbouw laten plaatsen? Wat je wensen voor woningrenovatie ook zijn, ons bouwbedrijf in Kerkdriel helpt je verder. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek nemen we jouw voorkeuren en de mogelijkheden door. We komen ook graag bij je langs om een goed beeld te krijgen van de ruimte die verbouwd wordt. Op basis daarvan stellen we een offerte op maat op. Vervolgens maken we een plan van aanpak en starten we met het bouwontwerp. Wanneer je helemaal tevreden bent met het ontwerp, gaan we over tot de woningrenovatie bij jou in Den Bosch.

Plan een afspraak in

Besteed de woningrenovatie van jouw huis in Den Bosch uit aan onze specialisten in Kerkdriel en profiteer van uitstekende kwaliteit en service. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Plan direct een afspraak in door te bellen naar 0418 - 64 51 89 of een e-mail te sturen naar info@megensbouwenonderhoud.nl

Benieuwd wat wij voor jouw renovatie kunnen betekenen?

Wij komen graag bij jouw langs voor een persoonlijk gesprek.
Bel: 0418 - 64 51 89 of stuur een mail naar: info@megensbouwenonderhoud.nl