passende oplossingen
Hoogwaardige materialen
TEVREDENHEID GEGARANDEERD

Een woning laten bouwen in Den Bosch

Je droomt er al jaren van, een prachtige woning laten bouwen in Den Bosch. Je ziet al helemaal voor je hoe jouw droomhuis eruitziet: een luxe villa in een schitterende omgeving, voorzien van allerlei luxe voorzieningen. Of juist een knusse woonboerderij, voorzien van een gezellige woonkeuken, met voldoende ruimte voor je gezin. Megens Bouw en Onderhoud in Kerkdriel (nabij Den Bosch) is gespecialiseerd in luxe woningbouw. Wij bouwen alle soorten woningen en realiseren ook jouw droomhuis met onze diensten op het gebied van woningbouw voor luxe woningen in Den Bosch!

Een woning laten bouwen in Den Bosch begint bij een persoonlijk ontwerp

Wij begrijpen maar al te goed dat het laten bouwen van een huis, bijvoorbeeld in Den Bosch, heel persoonlijk is. Wat een ander mooi vindt, dat is misschien niet jouw smaak. Daarom is de ontwerpfase voor ons een van de belangrijkste fases van het bouwproces. Wij inventariseren eerst wat je wensen en behoeften zijn en gaan dan over tot het maken van een conceptontwerp. Vervolgens leggen wij dit aan je voor, zodat we zeker weten dat het ontwerp helemaal naar je zin is. Daarna starten we met het bouwen van jouw woning in Den Bosch. Hierbij verzorgen wij ook de dakopbouw en eventuele uitbouw. Wat jouw wensen ook zijn, wij zorgen voor een woning op maat! Daarbij maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor is topkwaliteit gegarandeerd, maar betaal je niet de hoofdprijs wanneer je een huis laat bouwen door ons in Den Bosch.

Bespreek jouw wensen op het gebied van luxe woningbouw in Den Bosch

Als specialist in luxe woningbouw kun je door ons een huis laten bouwen in Den Bosch dat volledig voldoet aan jouw wensen. Doordat er bij het bouwen van een nieuwe woning veel komt kijken, plannen we graag een persoonlijk gesprek in bij ons in Kerkdriel of bij jou in Den Bosch. Zo krijgen we een goed beeld van jouw voorkeuren en kunnen we een offerte op maat en plan van aanpak opstellen. Neem contact met ons op via 0418 - 64 51 89 of info@megensbouwenonderhoud.nl om een afspraak in te plannen. 

Benieuwd wat wij voor jouw renovatie kunnen betekenen?

Wij komen graag bij jouw langs voor een persoonlijk gesprek.
Bel: 0418 - 64 51 89 of stuur een mail naar: info@megensbouwenonderhoud.nl