passende oplossingen
Hoogwaardige materialen
TEVREDENHEID GEGARANDEERD

Laat jouw pand in Nijmegen vakkundig verbouwen

Wanneer je jouw woning of bedrijfspand wilt verbouwen in bijvoorbeeld Nijmegen, dan komt hier veel bij kijken. Je dient een professionele partij in te schakelen die de verbouwing voor je uitvoert, maar ook wat er precies verbouwd wordt, welke materialen je wilt gebruiken en nog veel meer. Megens Bouw en Onderhoud in Kerkdriel neemt dit werk graag voor je uit handen. Wij verzorgen niet alleen de complete verbouwing, maar geven je ook graag deskundig advies. Uiteraard luisteren we naar jouw wensen en gaan we voor het optimale eindresultaat.

De mogelijkheden voor het verbouwen van jouw pand in Nijmegen

Wat wil je precies verbouwen in jouw pand in Nijmegen? Wil je een dakraam laten plaatsen, kozijnen vervangen of de keuken uitbouwen? Het kan bij ons allemaal! Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek nemen we de mogelijkheden en jouw voorkeuren door. Vervolgens stellen we een offerte op maat op en maken we een plan van aanpak. Voordat we beginnen met het verbouwen van jouw pand in Nijmegen, maken we eerst een ontwerp. Sluit het ontwerp volledig aan bij jouw wensen? Dan starten we met de bouw. We werken volgens een strakke tijdsplanning, zodat ook jij precies weet wanneer we klaar zijn en waar je aan toe bent.

Neem bij vragen contact met ons op

Naast dat je ons kunt inschakelen voor het verbouwen van jouw woning in Nijmegen, kun je ook bij ons terecht voor een volledige woningrenovatie. In dit geval gaan we met jouw volledige woning aan de slag, uiteraard ook weer afgestemd op jouw wensen. Wil je direct een afspraak maken met onze professionals uit Kerkdriel of heb je vragen? Bel ons dan op 0418 - 64 51 89 of stuur een e-mail naar info@megensbouwenonderhoud.nl

Benieuwd wat wij voor jouw renovatie kunnen betekenen?

Wij komen graag bij jouw langs voor een persoonlijk gesprek.
Bel: 0418 - 64 51 89 of stuur een mail naar: info@megensbouwenonderhoud.nl