passende oplossingen
Hoogwaardige materialen
TEVREDENHEID GEGARANDEERD

Prefab dakopbouw in Den Bosch

Wanneer je meer ruimte in je huis wilt creëren maar geen zin hebt in een ingrijpende verbouwing, kies dan voor een prefab dakopbouw van Megens Bouw en Onderhoud in Kerkdriel, nabij Den Bosch. Deze kant-en-klare dakopbouw wordt bovenop de hiervoor op maat gezaagde dak opening geplaatst. Doordat de dakopbouw in een keer op je woning wordt geplaatst, gaat de verbouwing een stuk sneller. Hierdoor verlopen de bouwwerkzaamheden ook een stuk aangenamer, doordat je niet te lang in een koud, oncomfortabel huis woont dat slechts deels bewoonbaar is. Zo hoef je ook niet tegen de verbouwing op te zien!

Ontvang persoonlijk advies bij het plaatsen van een prefab dakopbouw in Den Bosch

Wanneer je ons bouwbedrijf in Kerkdriel, nabij Den Bosch, inschakelt voor het plaatsen van een prefab dakopbouw of andere verbouwwerkzaamheden, komen we graag eerst bij je langs om de situatie goed te bekijken. Zo zijn we in staat om je van persoonlijk advies te voorzien, bijvoorbeeld over de meest ideale plaats voor de dakopbouw en over de beste materiaalkeuze. Natuurlijk spelen ook je wensen en behoeften een rol. Wil je bijvoorbeeld ook meteen een dakraam of dakkapel laten plaatsen? Ook dat is mogelijk! Wanneer we al deze gegevens hebben geïnventariseerd, maken we een offerte op maat op.

Ga voor meer woongenot!

Wil je ook meer licht en ruimte op de bovenverdieping van je woning in Den Bosch, door het plaatsen van een prefab dakopbouw? Het zal je woongenot zeker vergroten! Plan daarom vandaag nog een adviesgesprek met ons in door te bellen op 0418 - 64 51 89 of een e-mail te sturen naar info@megensbouwenonderhoud.nl

Benieuwd wat wij voor jouw renovatie kunnen betekenen?

Wij komen graag bij jouw langs voor een persoonlijk gesprek.
Bel: 0418 - 64 51 89 of stuur een mail naar: info@megensbouwenonderhoud.nl