passende oplossingen
Hoogwaardige materialen
TEVREDENHEID GEGARANDEERD

Dakrenovatie in regio Den Bosch

Wanneer je jouw dak wilt laten renoveren, schakel dan dé specialist in dakrenovatie in regio Den Bosch in: Megens Bouw en Onderhoud in Kerkdriel. Wij zorgen ervoor dat de dakrenovatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd, zodat problemen als lekkages en houtrot door een teveel aan vocht snel opgelost worden. Ook zorgen wij ervoor dat de problemen niet terugkeren. Wij gebruiken namelijk materialen van hoogwaardige kwaliteit wanneer wij met de dakrenovatie van je huis in Den Bosch aan de slag gaan. Hierdoor is een hoge kwaliteit gegarandeerd.

Een vakkundige dakrenovatie door onze specialisten nabij Den Bosch

Wanneer je kiest voor Megens Bouw en Onderhoud in Kerkdriel, kies je voor kwaliteit. Dit zit hem niet alleen in de ervaring van onze vakkundige specialisten, maar ook in de extra's die wij je bieden tijdens onze werkzaamheden. Zo maken we gebruik van een uniek luchtfiltersysteem waarmee wij bij sloopwerk alles stofvrij kunnen afvoeren. Zo heb je geen last van bouwstof wanneer je door ons je dak wilt laten renoveren in Den Bosch.

De meest complete dakrenovatie

Wij voeren een zeer complete dakrenovatie uit aan jouw woning in Den Bosch of een andere plek in de regio. We vervangen bijvoorbeeld niet alleen dakpannen, maar zorgen er ook voor dat jouw nieuwe of gerenoveerde dak goed geïsoleerd is. Dit is beter voor het milieu, maar scheelt je bovenal energiekosten. Naast het laten renoveren van je dak in Den Bosch, kun je door ons ook direct een dakraam of dakkapel laten plaatsen.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in dakrenovatie en wil je jouw dak in Den Bosch door onze specialisten laten renoveren? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan in overleg met jou welke werkzaamheden er precies nodig zijn en brengen vervolgens een offerte op maat uit. Wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek? Bel ons dan op 0418 - 64 51 89 of stuur een e-mail naar info@megensbouwenonderhoud.nl. Naast Den Bosch zijn we onder andere ook werkzaam in Breda en Nijmegen en zorgen we ook daar voor een grondige dakrenovatie. 

Benieuwd wat wij voor jouw renovatie kunnen betekenen?

Wij komen graag bij jouw langs voor een persoonlijk gesprek.
Bel: 0418 - 64 51 89 of stuur een mail naar: info@megensbouwenonderhoud.nl