passende oplossingen
Hoogwaardige materialen
TEVREDENHEID GEGARANDEERD

Vakkundige aannemer voor jouw bedrijfspand in Den Bosch

Voor het laten bouwen of verbouwen van een bedrijfspand zijn wij dé aannemer in regio Den Bosch. Megens Bouw en Onderhoud in Kerkdriel werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Wij hebben al vele nieuwbouw- en verbouwprojecten uitgevoerd en hebben dan ook de nodige ervaring en expertise in huis om ook met jouw bedrijfspand aan de slag te gaan. Zoek je een aannemer in regio Den Bosch die jouw bedrijfspand verbouwt of wil je juist een volledig nieuw bedrijfspand laten bouwen? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Een bedrijfspand laten bouwen door onze aannemer nabij Den Bosch

Wanneer je een bedrijfspand wilt laten bouwen of verbouwen, zorgen wij als aannemer nabij Den Bosch dat alles aansluit op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld het pand uitbreiden met een aanbouw of bijgebouw? Dan komen we graag langs om het pand te bekijken en de mogelijkheden door te nemen. Ook voor een nieuwbouwproject gaan we graag met je in gesprek tijdens een persoonlijke kennismaking. Op basis van dat gesprek stellen we een offerte op en maken we een plan van aanpak. Vervolgens maken we een passend ontwerp. Ben je helemaal tevreden met dit ontwerp? Dan starten we met bouwen. Tijdens het bouwproject hanteren we een strakke tijdsplanning. Op deze manier weet je dan ook precies wanneer we starten en klaar zijn met de bouw.

Neem contact met ons op

Wil je een bedrijfspand laten bouwen in Den Bosch en ben je benieuwd wat onze aannemer voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons bouwbedrijf in Kerkdriel. Bel ons op 0418 - 64 51 89 of stuur een e-mail naar info@megensbouwenonderhoud.nl. Wij helpen je graag verder! 

Benieuwd wat wij voor jouw renovatie kunnen betekenen?

Wij komen graag bij jouw langs voor een persoonlijk gesprek.
Bel: 0418 - 64 51 89 of stuur een mail naar: info@megensbouwenonderhoud.nl